Makam odasına Atatürk fotoğrafı konmadı. MHP’li vekilin ziyaretinde ortaya çıktı

Makam odasına Atatürk fotoğrafı konmadı. MHP’li vekilin ziyaretinde ortaya çıktı
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan’ın Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü görevine atanan Yaşar Uzun’un ziyareti sırasında makam odasındaki duvarda Atatürk fotoğrafı olmaması büyük tepki çekti.

Tepki yağıyor

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü görevine atanan Yaşar Uzun’un ziyaret etti.

Taşdoğan daha sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğrafları paylaştı. Taşdoğan paylaşımında, ”Gaziantep Özel Harekât Şube Müdürlüğü görevine atanan Yaşar Uzun’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” ifadelerini kullandı.

Paylaşım yapılan fotoğraflarda duvardaki Osmanlı İmparatorluğu armasının duvarda dikkat çekerken, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk fotoğrafının olmaması özellikle sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Bazı kullanıcılar tepkilerini Atatürk fotoğrafları ile birlikte paylaşarak gösterdiler.

İşte sosyal medyada yer alan tepkilerden bazıları;

“Ziyaretiniz iyi olmuş. Polislerimizin bu dönemde morale ihtiyaçları var. Ancak, tüm kamu kurumlarında asılı olan Atatürk portresinin neden bulunmadığını sorduğunuza eminim.”

“Osmanlı torunu sanırım hareket müdürü....”

“Bir mhpli olarak üzüldüm adınıza. Daha ortada olmayan atama yapılmadan hayirli olsuna gidilip resmi olarak var olan müdürü devletin müdürünü yoksaymak vekillerimize yakışmadı. Bilginiz olsun”

“Türk vatanında Atatürk''ü saymayan geldiği makamı bile Atatürk sayesinde olduğunu anlamayan ve bundan rahatsızlık duymayan nasıl olurda Türkiye Cumhuriyeti için görev yapar?”

“Duvarda eksiklik var”

“Bu ayıp sizin.”

İlgili Haberler