Taner Ölmez kızıyla fotoğrafını yayınladı! Bakın kime benziyor

Taner Ölmez kızıyla fotoğrafını yayınladı! Bakın kime benziyor
Kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile mutlu bir birliktelik sürdüren Taner Ölmez, 3 aylık kızı Zeynep ile fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Taner Ölmez'in minik kızına beğeni ve yorum yağdı.

Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez''in 2021 yılında dünya evine girdi. Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, anne-baba olma mutluluğu yaşıyor.

24 Mart''ta kızları Zeynep''e kavuşan çiftin en özel anları doktor Furkan Kayabaşoğlu''nun paylaşımıyla ortaya çıkmıştı. Doğum anına ait görüntüleri yayınlayan Kayabaşoğlu çifte bir ömür mutluluk diledi.

Kızlarına kavuştukları anda büyük heyecan yaşan ikilinin mutlulukları objektiflere böyle yansıdı. Duygusal anların yaşandığı fotoğraflarda, oyuncu Taner Ölmez''in gözyaşlarını tutamaması dikkatlerden kaçmadı.

Taner Ölmez hastane çıkışı yaptığı açıklamalarla yaşadıkları mutluluğu sevenleriyle paylaşmıştı: "Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur.

Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile. Yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim."

Şimdi ise Taner Ölmez, kızıyla yeni bir pozunu yayınladı. Ölmez kızını paylaştığı gönderisine ise,"Zeynom" notunu düştü.

İşte Taner Ölmez''in o paylaşımı...


 
 

İlgili Haberler