Müge Anlı dayanamadı kendi ekibini de azarladı. Hiç bu kadar sinirlenmemişti

Müge Anlı dayanamadı kendi ekibini de azarladı. Hiç bu kadar sinirlenmemişti
Müge Anlı canlı yayında katil zanlısının ismini sürekli yanlış söylemesine karşı kendisini uyarmayan ekibini azarladı. Anlı, "Sinan işte bak o zaman neden he diyorsunuz her şeyime? Kendinizde bilmiyorsunuz yazmıyorsunuz da. Sanki ben bütün sülalenin ismini öğreneceğim. Sende söylesene senin kardeşin" diyerek çalışanlarına tepki gösterdi. Anlı daha öncede sinirlendiği anlarla gündeme gelmişti.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Müge Anlı, canlı yayında çalışanlarını azarladı. 7 yaşındaki yeğeninin öldüren 14 yaşındaki amcayla ilgili konuşan Anlı, katil zanlısının ismini sürekli Sinan olarak ifade etti.

İsmi sürekli yanlış söylemesine rağmen kendisini uyarmayan set çalışanlarına sinirlenen Anlı “Sinan işte bak o zaman neden he diyorsunuz her şeyime? Kendinizde bilmiyorsunuz yazmıyorsunuz da. Sanki ben bütün sülalenin ismini öğreneceğim. Sende söylesene senin kardeşin” ifadelerini kullandı.

“BENİ İYİCE ZIVANDAN ÇIKARMAYIN”
Anlı daha öncede konuklarıyla ve muhabiriyle arasında yaşanan diyaloglar ile gündeme gelmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan konuk sabahın 6’sında kalktığını ve stüdyonun önünde soğuk havada yağmurun altında dışarıda bekletildikleri söylemiş. Bu ifadeye oldukça sinirlenen Anlı, “Beni iyice zıvanadan çıkarmayın. 14 yıldır hiçbir konuğa böyle davranılmadı. Ben buraya konuğu getireceğim de kapının önünde yağmurda beklememiş bir tek siz. Hadi canım bu kadar imkanlı bir yerde” demişti.

MUHABİR KONUĞA NE SÖYLEYECEĞİNİ ANLATIRKEN YAKALANMIŞTI
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının muhabiri Zeynep Öncüler, Halil Ergül olayıyla ilgili Erzincan’dan canlı yayına bağlanmıştı. Müge Anlı’nın sorduğu sorulardan bağımsız olarak programın konuklarına başka sorular yönelten muhabir, canlı yayında olduğunu fark etmeden konuğa yayında söyleyeceklerini anlatırken yakalanmıştı.

Öncüler, “Turan abi sen şeyden bahsedeceksin” derken Müge Anlı ise araya girerek “Zeynepcim yayındasın” diyerek Öncüler’i uyardığı duyulmuştu. Sonrasında Muhabir, “Halil bey bulunduğunda sol kolu yoktu. Hayvanlar yemiş olabilir mi?” diye sordu. Öncülerin sorduğu soruya sinirlenen Anlı, “Zeynep o konu bizi ilgilendirmiyor” diyerek araya girmişti.