Müge Anlı o sözlerin ardından dişlerini sıka sıka konuştu, beni zıvanadan çıkarmayın

Müge Anlı o sözlerin ardından dişlerini sıka sıka konuştu, beni zıvanadan çıkarmayın
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan konuk sabahın 6’sında kalktığını ve stüdyonun önünde soğuk havada yağmurun altında dışarıda bekletildikleri söyledi. Bu ifadeye oldukça sinirlenen Anlı, “Beni iyice zıvanadan çıkarmayın. 14 yıldır hiçbir konuğa böyle davranılmadı. Ben buraya konuğu getireceğim de kapının önünde yağmurda beklememiş bir tek siz. Hadi canım bu kadar imkanlı bir yerde” dedi.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Afyonkarahisar’da Cevdet Uysal ve Zeliha Uysal çifti esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Konuyu ATV ekranlarında yayınlanan programında işleyen Müge Anlı, olayın Zeliha Uysal’ın kardeşi Bünyamin Altınay ve eşini programında konuk etti.

“BİZİ KAPIDA BEKLETTİLER”

Kardeşinin ortadan kaybolmasının işlendiği programda Bünyamin Altınay, “Ben buraya 5 gündür geliyorum. Sabah 6’da kalkıyorum yetişmek için. Şoför gelmiş otele ben hazırlanıp aşağı inerken dizimi yaraladım. Şoförse bize neden 7’de burada olmadınız. Şakır şakır yağmur yağıyor 180 km hızla buraya geldi. Buraya geldik stüdyonun önüne yağmur yağıyor soğuk. Bizi içeriye almadılar” dedi.

“14 YILDIR HİÇBİR KONUĞA BÖYLE BİR ŞEY YAPILMADI”

Konuğun bu ifadelerine çok sinirlenen Anlı, “Burada korona testi yapıldığı ve sonuçlar beklendiği için erken geliyoruz. Buraya 14 yıldır bu kadar konuk geldi. Hiç böyle bir muamele ile karşılaşıyor musunuz arkadaşlar? Yani ben buraya konuğu getireceğim de kapının önünde yağmurda beklememiş bir tek siz. Hadi canım bu kadar imkanlı bir yerde. Koca plazada görevli yok, bir tek ikinizi almamış. Tamam senin lafına benim lafım ben söylüyorum” ifadelerini kullandı.

“18’i 180 GÖRMÜŞSÜNDÜR”

Arabanın 180 km hıza çıkamayacağını, İstanbul’da bu kadar süratli gelinemeyeceğini belirten Müge, “Sen 18’i 180 görmüşsündür. Atıyorsun ama en azından destekli at İstanbul’da yaşayanlarda sana he desin” dedi.

“GİTMEK İSTİYORSAN GİT ABİ”

Konuğun sözleri karşısında iyice sinirlenen Anlı, “Sen ne istiyorsun abi sen buraya geldin ben çok teşekkür ederim. Ne yapmamı istiyorsun sen gitmek mi istiyorsun. Git abi sen zaten yan komşunun daha doğrusu kardeşinin ağaçlarını zehirlemekten yargılanan babanı vurmaktan yargılanan, babanın traktörünü yakmaktan yargılanan arabanın hızı konusunda yalan söylüyorsun” dedi.

“BENİ İYİCE ZIVANADAN ÇIKARMAYIN”

Konuğunun her konuda yalan söylediğini belirten Anlı, “Sana gayet kibar davrandım. Yaşına hürmet ettim. Sen eşini bıraktın ya seni bu kadar koruyan eşini. Bak burada söylemeyeceğim sen benim gözümün içine bak. Eşini bıraktıktan sonra sen nereye gittin Denizli’de? Bak beni konuşturtma. Arada nereye gittiğini sende biliyorsun bende biliyorum. O yüzden hiç bana bunu da söylettirme. Beni de iyice zıvanadan çıkarmayın” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler