Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra gözaltına alındı. Zeynep Güngör cinayetinde flaş gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sonra gözaltına alındı. Zeynep Güngör cinayetinde flaş gelişme
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine flaş bir gelişme yaşandı. Bıçaklanarak hayatını kaybeden Zeynep Güngör'ün sevgilisi, ağabeyi ve ablasını polis gözaltına alındı. Bir yıl önce işlenen cinayetin ardından canlı yayına çıkan Zeynep'in ablaları birçok çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. İşte, o açıklamalar ve cinayet itirafına kadar yaşanan gelişmeler...

Sabah Gazetesi’nden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Zeynep Güngör cinayetinde flaş gözaltılar yaşandı. Bıçaklanarak öldürülen Zeynep Güngör'ün ablası, ağabeyi ve sevgilisi gözaltına alındıktan sonra cinayet itirafı geldi.
yenicag-cinayet3.jpeg
İstanbul'da 15 Eylül 2019 günü kaybolan 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Zeynep Güngör'ü aramak için ablaları atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olmuştu. İstanbul'un Çatalca ilçesinde, M.B. isimli bir kadın, kardeşi Zeynep Güngör'ün (34) kaybolduğuna dair 18 Eylül 2019 tarihinde Esenyurt Polis Merkezi Amirliği'ne bir ihbarda bulunarak genç kadının sevgilisinden şüphelendiğini ifade etti.
Yayında aktarılan bilgilere göre kayıp olayının; Müge Anlı'da gündeme gelmesinin ardından devreye giren İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, Zeynep Güngör'ün öldürülüp Çatalca kırsalına atıldığını tespit etti.
catalcada-oldurulen-kadin-cinayet-suphelisi-adliyeye-sevk-edildi-7726-dhaphoto5.jpg
KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLDÜ
M.B.'nin polise yaptığı ihbarın ardından 24 Eylül 2019 günü Çatalca'da ormanlık bir alanda kadın cesedi bulundu. Jandarmanın cesetten aldığı parmak izi örneğinin, kimlik tespitinin yapılamamasının ardından söz konusu ceset kimsesizler mezarlığına gömüldü. Elde edilen otopsi raporuna göre cesedin göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.
yenicag-cinayet-3.jpeg
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, ekipleri çalışma başlattı. Polis, cesetten alınan parmak izi örneğinin, emniyet arşivlerinde bulunan ve Zeynep Güngör'e ait olduğu belirtilen bir parmak iziyle eşleştiğini tespit etti.
yenicag-cinayet-3-016.jpg
OLAYDAN SONDA HATAY’A GİTTİĞİ TESPİT EDİLDİ
Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği, yaptıkları teknik takip sonucunda Güngör'ün cinayet şüphelisinin Ecevit B. olduğunu tespit etti. Şüpheli Ecevit B.’nin olay günü Hatay’a kaçtığı ve orada yaşamaya başladığı belirlendi. Ecevit B., Hatay'da yakalandı.
yenicag-cinayet-4-012.jpg
“ARAMIZDA ÇIKAN TARTIŞMA SONUCU GÖĞSÜNDEN YARALADIM”
Şüpheli İstanbul'a getirilerek, ifadesi alındı. Ecevit B.'nin ifadesinde, "Aramızda çıkan tartışma sonucunda göğsünden yaraladım." dediği öne sürüldü. Şüpheli Ecevit B. tutuklanma talebi ile Çatalca Adliyesine sevk edilirken, olayla bağlantısı olabileceği düşünülen Güngör’ün ablası Melek D. ve ağabeyi İrfan D. de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
yenicag-cinayet-5-012.jpg

(Kaynak: Sabah, DHA)