Müge Anlı’ya neden tepki gösteriliyor? Müge Anlı’ya neden tepki geldi?

Müge Anlı’ya neden tepki gösteriliyor? Müge Anlı’ya neden tepki geldi?
Sosyal medyada iki gündür Müge Anlı’ya büyük bir tepki var. Birçok sosyal medya kullanıcısı #MügeAnlıözürdile etiketiyle Müge Anlı’yı eleştiri yağmuruna tutarken bazı kullanıcılarda Müge Anlı’ya neden tepki gösteriliyor? Müge Anlı’ya neden tepki geldi? sorularının cevaplarını arıyor.

Müge Anlı'ya neden tepki gösterildi?

Sosyal medyada iki gündür Müge Anlı’ya büyük bir tepki var. Birçok sosyal medya kullanıcısı Müge Anlı’yı eleştiri yağmuruna tutarken bazı kullanıcılarda Müge Anlı’ya neden tepki gösteriliyor? Müge Anlı’ya neden tepki geldi? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Müge Anlı’ya gösterilen tepkiyle ilgili detaylar haberimizde…

MÜGE ANLI’YA NEDEN TEPKİ GÖSTERİLİYOR?

ATV ekranlarında sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla tanınan Müge Anlı, canlı yayında doktorlar ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu. Peki Müge Anlı doktorlar ile ilgili ne söyledi. Migren hastalığı olduğunu ve sürekli acile gittiğini söyleyen Müge Anlı, canlı yayında şu sözleri sarf etti. Anlı, “Korona virüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil araba da iğne olmak istedim. Ancak doktorlar tedbir amaçlı bu durumu kabul etmedi” dedi. Doktorların tavırlarından memnun olmadığını söyleyen Anlı, "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullandı. Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için "İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dediğini aktardı.