Müzisyen Tuna Kiremitçi oğlunun başarısını paylaştı

Müzisyen Tuna Kiremitçi oğlunun başarısını paylaştı
Ünlü müzisyen Tuna Kiremitçi Yasemin Altan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Can'ı paylaştı. Ünlü şarkıcı, oğlunun Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandığını açıklayarak duygularını dile getirdi. Ünlü müzisyenin oğlunu görenler ise çok şaşırdı. Can'ın babasına olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Tuna Kiremitçi'nin Yasemin Altan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Can, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda elde ettiği başarıyla ailesini gururlandırdı.

640xauto-1.webp

Sınavdan yüksek puan alan Can, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'ne yerleşti. Yaşadığı büyük sevinci takipçileriyle paylaşan ünlü müzisyen oğlunun fotoğrafını paylaşarak şu sözleri not düştü;

ekran-goruntusu-2023-08-24-171121.png

"Can'ımız emeklerinin karşılığını Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'ne girerek aldı ve bizi bir kez daha gururlandırdı. Gerçi bu olmasaydı da sırf oğlumuz olduğu için zaten gururluyduk. Şimdi mutluluğu mutluluğumuz oldu. Yolun açık olsun güzel oğlum."

Tuna Kiremitçi'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Can'ın babasıyla olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.