Netflix'te bu hafta en çok izlenen diziler

Netflix'te bu hafta en çok izlenen diziler
Dizi Film izleme platformu olan Netflix, 4 – 10 Temmuz arası en çok izlenenleri paylaştı. Listenin başında Stranger Things 4 yer alırken ikinci sırada onu Stranger Things'in ilk serisi takip etti. The Umbrella Academy ise 3. sezon'la ilk üçe girmeyi başardı.

Netflix, platform içerisinde kullanıcılar tarafından en çok izlenen ve uzun süredir popüler olan yapımları düzenli olarak paylaşmaya devam ediyor. İzlenme saatine göre haftalık, aylık, yıllık ve tüm zamanların rekorlarını elinde tutanlar şeklinde farklı listeler yayınlandı. İş 4 – 10 Temmuz arası en çok izlenenleri:

Netflix tarafından paylaşılan listenin birinci sırasında 188 milyon 190 bin izlenme saatiyle Stranger Things‘in 4. sezonu yer alıyor. Bu yapım, geçtiğimiz haftalarda da sahip olduğu yüksek izlenme saatleri sayesinde Squid Game’in günlük, haftalık ve aylık dahil tüm rekorlarını kırmayı başardı.

Dizinin son sezonu ilk sırada yer alırken 1. sezonu 45 milyon 220 bin izlenme saatiyle 2. sıraya yerleşti. 3. sırada 43 milyon 840 bin izlenme saatiyle The Umbrella Academy‘nin 3. sezonu yer alsa da Stranger Things‘in 2. ve 3. sezonları 41 milyon 110 bin ve 36 milyon 590 bin izlenme saatleriyle listenin 4. ve 5. sırasına yerleşti.

İlgili Haberler