Oda TV Yiğit Bulut'un aldığı maaşların miktarını açıkladı. Hemen her kanala çıkıp “Ekonomi iyi gidiyor” demişti

Oda TV Yiğit Bulut'un aldığı maaşların miktarını açıkladı. Hemen her kanala çıkıp “Ekonomi iyi gidiyor” demişti
Merkez Bankası’nda yaşanan görevden almanın ardından tepe taklak olan ekonomiyi sakinleştirme görevi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’a verilmişti. Ana akım medyada her kanalda boy gösteren Bulut’un aynı zamanda Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttüğü ve iki görevinden toplamda 50 bin TL’yi aşkın maaş aldığı biliniyor.

OdaTV’de yer alan habere göre, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın bir Cuma gecesi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınması ekonomide krizi neden olmuş, kur ve borsada çalkalanmalar yaşanmıştı.

Ekonomideki hareketliliği sakinleştirme görevi ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Yiğit Bulut’a verilmişti.

Ana akım medyada hemen her kanalda arka planda Türk Bayrağı ile boy gösteren Bulut, konuşmalarında "Ekonomi iyi gidiyor" mesajı vermişti.

Ekonomiyi sakinleştirme görevini üstlenen Bulut’un yaptığı görevler dikkat çekiyor.

Bulut, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi. Aynı zamanda ise Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Danışmanlığı görevinden ayda 17. 500 TL maaş alan Bulut, Türk Telekom’dan ise son belirlenen Yönetim Kurulu kararıyla aylık ortalama 33 bin 849,61 TL kazanacak.

Yiğit Bulut’un anlattığı olumlu tablo vatandaşa nasıl yansır bilinmez ancak Bulut’un kendi ekonomisinin iyi olduğu aldığı maaşların toplamından belli oluyor.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu:

 

İlgili Haberler