Ölüm listeli kadına son darbe; İtalya başbakanına şikayet ettiler

Ölüm listeli kadına son darbe; İtalya başbakanına şikayet ettiler
Katıldığı Ülke TV canlı yayında, darbe tartışmalarına yönelik “Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak” sözleriyle büyük tepki toplayan Sevda Noyan’ı İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’ye şikayet ettiler.

Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programında  "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür" diyerek komşularını tehdit eden yazar Sevda Noyan’ı Twitter’da bir kullanıcı İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’yi etiketleyerek şikayet etti.

Sosyal medya ağı Twitter üzerinden yapılan şikâyet mesajında şu ifadeler kullanıldı:

Adı geçen kadının bir ölüm listesi mevcut ve ailesi onları öldürmek için donanmış vaziyette. Bu kadın potansiyel bir seri katil ve dahası İtalyan vatandaşıdır. Bu kadını hala vatandaşlıkta tutacak mısınız?

164107896-tw.png

NE OLMUŞTU?

Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün, ÜlkeTV'de sunduğu Arafta Sorular Programı'na konuk olan yazar Sevda Noyan, son dönemde gündeme gelen darbe tartışmalarının ardından 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyerek şunları söylemişti.

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "Ayak az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt verdi.  

İlgili Haberler