Onur Büyüktopçu'dan şaşırtan itiraflar!

Onur Büyüktopçu'dan şaşırtan itiraflar!
“Yemekteyiz” “Çarkıfelek” “Gelinim Mutfakta” gibi programlarda reyting rekorları kıran başarılı ekran yüzü Onur Büyüktopçu, Almanya’da yayınlanan Türk yayını Vitrin Dergisi kapak yıldızı oldu ve özel açıklamalar yaptı.

Başarılı oyuncu ve programcı Onur Büyüktopçu, birçok dünyaca ünlü yıldızın yaşadığı problemi kendisinin de yaşadığını şöyle itiraf etti: “Ben de ekranda kendimi izleyemiyorum. Görünce hemen kanalı değiştiriyorum, denk geliyorsam. Ben de “İşini iyi yapma” hazzı var. Günün sonunda “Oh bugün de güzel bir şey yaptık” diye huzurla uyumak isterim.”

“BAŞARILI OLAMAZSAM” KORKUSU YAŞARIM

Büyüktopçu, Vitrin Dergisi''ne çalıştığı yoğun dönemlerde anksiyetesinin arttığını şöyle anlattı :  “Ya başarılı olamazsam” anksiyetesi var ve bu devam ediyor. Panik atağım şu an yok ama anksiyetem hâla var diyebilirim. Her sabah kalktığımda reyting listesinde ne durumdayız, acaba başarılı olabilecek miyim, bir önceki sunucudan daha iyi olacak mıyım kaygılarını yaşadım. Ama şunu söyleyebilirim ki artık neyin tutup tutmayacağını çok iyi tahmin edebilen bir adamım. Hem kamera arkasında hem de kamera önünde çalıştığım için bu işin ehli oldum diyebilirim.''''

İlgili Haberler