Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi

Kerem Bürsin ile Stephanie Cayo aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Geçen yıl ekim ayında İspanya'da bir defileye davetli olarak giden Kerem Bürsin, burada oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştı. İddiaya göre ikili aşk yaşamaya başladı. Kerem Bürsin konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Hande Erçel ile ilişkisi biten Kerem Bürsin, "Aradığı aşkı İspanya’da buldu" haberleriyle gündem olmuştu. Ekim 2021''de ülkedeki bir defileye davetli olarak giden yakışıklı oyuncunun, oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştığı, çiftin kısa sürede birbirinden etkilendiği iddia edilmişti. Kerem Bürsin adının aşk dedikodularına karıştığı 34 yaşındaki güzel hakkında ilk kez konuştu.

"AŞK HAYATIMIN KONUŞULMASI BANA SAÇMA GELİYOR"

"Stephanie Cayo ile yeni bir aşka yelken açtığı" haberlerine değinen Kerem Bürsin, şu ifadeleri kulandı:

"Bu konuyla alakalı biraz kafa yapımızı değiştirmeliyiz. Her çıkan bir aşk haberi doğru değil. İnsanlar tanışır, arkadaş olur, ileride bu aşka dönüşebilir ama hemen ''Aşık oldu'' demek çok yanlış. Dünyada olan birçok olumsuz şeyler varken aşk hayatımın konuşulması bana saçma geliyor. Benim hiç önemim yok."

34 yaşındaki Stephanie Cayo''nun Instagram hesabında 1,8 milyon takipçisi bulunuyor. Chad Campbell ile 2018''de evlenen ünlü isim, 2021 yılında boşandı.


 

İlgili Haberler