Onyekuru Galatasaray’da kalacak mı?

Onyekuru Galatasaray’da kalacak mı?
Galatasaray’ın şampiyonluğunda kilit rol oynayan Onyekuru, önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalmak istediğini belirterek, “Sadece benim karar verme şansım olsa ben kalmaktan yana kullanırım” dedi.

Galatasaray’ın Everton’dan kiraladığı ve sarı kırmızılılardaki geleceği belirsiz olan Onyekuru’dan önemli açıklamalar geldi. Galatasaray’ın şampiyonluğunda önemli katkısı olan golcü oyuncu, takımda kalmak istediğini ifade etti.

Fanatik gazetesine konuşan Onyekuru’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Eğer sadece benim kararım olsa benim kararım kalmaktan yana olur. Burada çok mutluyum. Bu tip durumlarda iki kulübün alacağı karar çok önemli. Sadece benim karar verme şansım olsa ben kalmaktan yana kullanırım.”

“Eğer Fatih hoca ile çalışıyorsanız pes etmek, ümitsizliğe kapılmak gibi bir lüksünüz yok. Biliyorsunuz bu sezon çok zorlu dönemlerden geçtik. Hocamız ciddi bir süre cezalıydı. Bizimle beraber değildi. Sahada yanımızda değildi. Ama o anda bile bize verdiği mesajlarla, bize verdiği motivasyonla çok önemli şeyler yapmamızı sağladı. Bu puan farkları olduğu zaman hep bize verdiği mesaj, kesinlikle pes etmeyeceğimiz yönündeydi, sonuna kadar mücadele edeceğimiz yönündeydi. Bizi de böyle hazırladı. Sonunda da böyle güzel bir başarı geldi.”

“Aslında Galatasaray’a gelmeden önce taraftarlarıyla ilgili bilgim vardı. Galatasaray taraftarının özellikle iç sahada ve deplasmanda takımının yanında olduğunu, hiç bırakmadığını ve iç sahada yarattığı atmosferi biliyordum. Ama buraya gelince bire bir yakından görme fırsatı yakaladım. Gerçekten inanılmaz bir duygu, gerçekten inanılmaz bir atmosfer. Onlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum devamlı bizim yanımızda oldukları için. Bazen istediğiniz performansı gösteremiyorsunuz, devamlı sizleri desteklerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum.”