Onyekuru'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım

Onyekuru'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım
Daha önce 3 farklı dönemde Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru, yeniden sarı-kırmızılı ekibin gündemine girdi. Galatasaray'a geri dönmek istediği bilinen Onyekuru'dan sabah saatlerinde olay yaratacak bir paylaşım geldi.

3 farklı dönemde Galatasaray''da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru yeniden Galatasaray''ın transfer hedefi oldu.

Yunan basını da Olympiakos''ta çok mutsuz olan Nijeryalı yıldızın Galatasaray''a dönmek istediğini ve menajeri aracılığıyla görüşmelerin başladığını yazmıştı. Bu sabah Onyekuru''dan flaş bir paylaşım geldi. Üzerinde Galatasaray eşofmanı, elinde ise bavulların olduğu bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaştı. Yıldızın bu hamlesi ''''geri dönüş'''' olarak yorumlandı.

Galatasaray forması altında oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi haline gelen Henry Onyekuru, sezon başında sürpriz bir şekilde Olympiakos''a transfer olmuştu. 

Bu sezon Yunan ekibinde 27 maça çıkan ve sadece 1 gol atabilen 24 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

İşte Onyekuru''nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;

 

İlgili Haberler