Orhan Uğuroğlu kimler için beddua istedi. Cübbeli Ahmet ''Taş yağacak'' demişti. O taşlar kafana yağar inşallah

Orhan Uğuroğlu kimler için beddua istedi. Cübbeli Ahmet ''Taş yağacak'' demişti. O taşlar kafana yağar inşallah
Orhan Uğuroğlu, Cübbeli Ahmet'in, "Taş yağacak" cümlelerine cevap verdi.

Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mart ayını ''belaların arza indiği ay'' olarak nitelerken “15 Mart Salı gününü çarşambaya bağlayan akşam agâh olmamız gerek. Belalar yağıyor! Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü, "Ulemâ buyurmuşlar ki, mart ayının ilk çarşambası, bu da Rumî takvime göre 12 gün sonra girdiğinden, 15 Mart Salı gününü çarşambaya bağlayan akşam agâh olmamız gerek. Gafillerden olmayalım. Mart ayı biraz sıkıntılıdır. Tehlike ve belalardan sakınmak için sürekli zikirle teyakkuzda olmak lazım. Belalar yağıyor! Şu lezbiyenlik, eşcinsellik işlerinden taş yağmak üzere, taş... Sahih hadisler buna işaret ediyor. 15 büyük günah bu toplumda alenen işleniyor. Belalar gelecek... Bu yüzden kıtlık olacak mı, kuraklık olacak mı diye sorma" şeklinde devam etmişti.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ise resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Uğuroğlu, "Cübbeli Ahmet, "Taş yağacak" demiş... Ey Müslüman, Ey Cüppeli milletin aylardır kafasına kafasına ZAM yağıyor. @c_ahmethoca Bir gün olsa da bu zamları yağdıranlara bir beddua okusana... Bak söylüyorum sana Ey Cüppeli dediğim bedduayı okumazsan o taşlar kafana yağar inşallah" şeklinde paylaşımda bulundu.


 

İlgili Haberler