Oyuncu Mesut Akusta'nın eşinden ağlatan paylaşım

Oyuncu Mesut Akusta'nın eşinden ağlatan paylaşım
Ünlü oyuncu Mesut Akusta geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliya alınmıştı. Eşi Şafak Özbir Akusta'nın hastane odasından yaptığı paylaşım takipçilerini ağlattı.

Beyin kanaması geçirmişti 

CNN Türk''ün haberine göre, 57 yaşındaki oyuncu Mesut Akusta, Ankara''nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirdi. Ailesinin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine evde yapılan ilk müdahalenin ardından oyuncu, hastaneye kaldırıldı.

Ameliyata alınan Mesut Akusta, üç saat süren başarılı operasyonun ardından yoğun bakım odasına alınarak uyutuldu.

Oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Eşim Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık üç saat sürdü ve başarılı geçti, çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

Usta oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta''nın hastane odasından yaptığı son paylaşım takipçilerini duygulandırdı.

Şafak Özbir Akusta paylaşımını, "Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün…" notuyla paylaştı. Mesut Akusta''nın yakın çevresinden alınan bilgilere göre oyuncu uyandırılacaktı. Mesut Akusta''nın sağlık durumuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı..

Öte yandan TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Zahid Sobacı ise Twitter hesabından, oyuncu için; "Usta oyuncu Mesut Akusta, Ankara''da geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı. Halen yoğun bakımda olan sevgili oyuncumuzun bir an önce iyileşip aramıza dönmesi için sevenleri gibi biz de dualarımızla kendisinin yanındayız" ifadelerini kullanmıştı. 

2016 yılında nikah masasına oturduğu Şafak Özbir ile mutlu evliliği devam eden Mesut Akusta''nın Berfin adında, dört yaşında bir kızı var.

İlgili Haberler