Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu ünlü oyuncunun kuzeni çıktı

Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu ünlü oyuncunun kuzeni çıktı
Başarılı oyuncu Ayşe Tolga, dün bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan kuzeni Seda Fettahoğlu'na sözleriyle veda etti. Ölüm haberiyle kahrolan Tolga, ''Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi. Güzeller güzeli, akıllı, neşeli, yetenekli kuzenim'' ifadelerini kullandı.

Çocuklar Duymasın'daki Sultan rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Seda Fettahoğlu dün İstanbul'daki bir parkta şakağında silahla kurulmuş şekilde bulundu. Fettahoğlu ile kuzen olan oyuncu Ayşe Tolga ise yaşadığı acıyı paylaştı.

parkta-olu-bulunan-seda-fettahoglu-ayse-tolga-16377955-8114-m.jpg

CANSIZ BEDENİNİN YANINDA TABANCA BULUNDU

Şehir Tiyatroları oyuncusu ve dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu. Polis yaptığı incelemede Fettahoğlu'nun sağ şakağında bir mermi girişi tespit etti, yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca buldu. Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu öğrenildi.

parkta-olu-bulunan-seda-fettahoglu-ayse-tolga-16377955-2084-m.jpg

AYŞE TOLGA'DAN KUZENİNE VEDA

Fettahoğlu'nun ölümün ardından bir veda paylaşımı yapan Ayşe Tolga, "Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi. Güzeller güzeli, akıllı, neşeli, yetenekli kuzum, kuzenim Seda Fettahoğlu' nu kaybettik dostlar. Duanızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı. Tolga'nın paylaşımına Ebru Destan, Ebru Akel, Meltem Cumbul ve Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerden taziye yorumu geldi.

parkta-olu-bulunan-seda-fettahoglu-ayse-tolga-16377955-323-m.jpg

İlgili Haberler