Pasaport İskelesi'ne dalgalar yutuyordu. İzmir'i vuran fırtına böyle görüntülendi

Pasaport İskelesi'ne dalgalar yutuyordu. İzmir'i vuran fırtına böyle görüntülendi
İzmir'de etkili olan fırtına hayatı kabusa çevirdi. Şehrin simgelerinden biri kabul edilen ve 1867-1886 yılları arasında inşa edilen tarihi Pasaport İskelesi'ne dev dalgalar adeta yuttu. Fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, çatılar uçtu. Bayraklı ilçesinde bir baca, koparak bir otomobil üzerine düştü. Karşıyaka ilçesinde ise bir binanın uçan sac çatısı, yola düştü. Etkisini artıran fırtına denizin kabarıp taşmasına da neden oldu.

Kent genelinde etkili olan ve hızı saatte 100 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi ve binaların çatıları uçtu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü''nün kuvvetli fırtına uyarısının ardından mesailerine aralıksız devam eden itfaiye ve belediye ekipleri, devrilen ağaçlarla uçan çatıları bulundukları yerlerden kaldırdı. Bayraklı ilçesinde bir baca, koparak bir otomobil üzerine düştü. Karşıyaka ilçesinde ise bir binanın uçan sac çatısı, yola düştü.
DEV DALGALI ANLAR KAMERADA
Neredeyse her gün yeni bir afete karşılaşan İzmir bu kez de lodos nedeniyle taşkına neden oldu. Lodos nedeniyle Pasaport İskelesi civarında dev dalgalar görüldü. Bu arada . O anlar ise kameraya böyle yansıdı.