Polislere silah sallamıştı! Gökhan Göz hakkında 4 suçtan işlem başlatıldı

Polislere silah sallamıştı! Gökhan Göz hakkında 4 suçtan işlem başlatıldı
Şile'de modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi ve Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'le yasak aşk yaşayan ardından da olaylı şekilde ayrılan Gökhan Göz, evine ihbara gelen polislere silahını sallayarak tepki gösterdi. Gökhan.Göz hakkında "Silah Teşhiri", "Kişisel Verilerin Kaydedilmesi", "Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi" ve "Görevli Memura Mukavemet" işlem başlatıldı.

Şile''de d

ün saat 02.00 sıralarında restoranda oturan modacı Gülşah Saraçoğlu''nun eski sevgilisi ve Berdan Mardini''nin eski eşi Fatoş Yelliler''le yasak aşk yaşayan Gökhan Göz silahını diğer müşterilere göstererek olay çıkardı. Durum polise bildirildi.

KASTEN SİLAHINI YERE ATTI

Restorana gelen polis, şüpheliyi dışarı çıkardı. Ekipler, Gökhan Göz''ün silahını ve ruhsatını kontrol etmek istedi. Ancak polislere silahını sallayan ve tepki gösteren Göz, o anları yanındaki bir kişiye cep telefonu kamerasıyla kaydettirdi. Görüntülerde kameraya bir süre konuşan Göz''ün daha sonra silahını polise verirken yere kasten yere attığı görülüyor.

4 SUÇTAN İŞLEM

Şüphelinin ruhsatlı silahı ekipler tarafından muhafaza altına alındı. Gökhan Göz hakkında, "Silah Teşhiri", "Kişisel Verilerin Kaydedilmesi", "Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi" ve "Görevli Memura Mukavemet" suçlarından adli işlem başlatıldı. Olay sosyal medyada büyük tepki gördü

 

POLİSLERE SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Gökhan Göz’ün tavırlarına karşı sakince olayı izlemesi Boğaziçi protestolarına katıldıkları için evlerinin kapıları koç başı ile kırılarak basılan öğrencileri akıllara getirerek “Gökhan Göz’e ayrı Boğaziçililere ayrı tavır” eleştirilerini gündeme getirdi

 

İlgili Haberler