Premier Lig'den 2 erteleme daha

Premier Lig'den 2 erteleme daha
İngiltere Premier Lig'de 2 maç daha korona virüs (Covid-19) nedeniyle ertelendiği açıklandı. Korona vakalarının artmasının ardından İngiltere bazı maçlar ertelenirken ligin devam edip etmeyeceği konusunda geçtiğimiz gün yapılan toplantıda devam kararı alınmıştı.

Liverpool Kulübü, bu pazar günü Anfield''da Leeds United ile olan maçın Premier Lig yetkilileri tarafından ertelendiğini duyurdu. Açıklamada, Leeds United kadrosundaki artan pozitif COVID-19 vakalarının ardından karşılaşmanın planlanan tarihte oynanamayacağına karar verildi.

Liverpool''un Leeds United ile oynayacağı maç dışında Wolves ile Watford arasındaki maç da korona virüs nedeniyle ertelendi.

Her iki maçın da 26 Aralık Pazar günü oynanması planlanıyordu, ancak Leeds ve Watford''dan gelen talepler üzerine maçlar ertelenmiş oldu.

DEVAM KARARI ÇIKMIŞTI

Korona virüs vakalarının artmasının ardından İngiltere bazı maçlar ertelenirken ligin devam edip etmeyeceği konusunda geçtiğimiz gün yapılan toplantıda devam kararı alınmıştı. Premier Lig’in ertelenmesinin de masada olduğu toplantıda kulüp temsilcileri ligin oynanması yönünde görüş bildirmişti.