Quaresma'dan ayrılık sinyali

Quaresma'dan ayrılık sinyali
Genk maçında tribünlerin protestolarından nasibini alan Ricardo Quaresma'dan ayrılık sinyali.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Genk'e 4-2'lik skorla boyun eğen Beşiktaş'ta futboluların büyük bölümü tribünlerin yoğun protestolarına maruz kaldı.

Tepkilerden nasibini alan isimlerden olan Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından flaş açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli oyuncu, "Bugün denedik, çalıştık ama olmadı. Şans da yanımızda değil ama önümüzde çok maç var. Sezon uzun bir maraton. Pazartesi günü bir maçımız var. Hatalarımızı görüp Pazartesi gününe kadar bunu düzeltmeli ve kazanmalıyız." dedi.

"FAZLALIKSAM OCAK AYINDA AYRILIRIM"

Taraftarların tepkileriyle ilgili de konuşan Quaresma, şöyle devam etti: "Takımda genç oyuncular var. Taraftarın tepkisinden dolayı ekstra bir baskı hissettiler. Bana da tepki vardı. Bunlar normaldir. Kötü olduğumu, fazlalık olduğumu düşünüyorlarsa bana tepki gösterebilirler. Ben tecrübeliyim ama lütfen genç oyuncuları ıslıklamasınlar. Onlara tepki göstermesinler. Birine tepki göstermek istiyorlarsa bana göstersinler. Ben Beşiktaş'tan bir kez ayrıldım. Sorun bensem, fazlalık bensem Ocak ayında ayrılabilirim. Bize destek olurlarsa bu takım bir yere gelir. Olmazlarsa bu takım bir yere gelemez."

İlgili Haberler