Putin açık açık tehdit etti: Eğer aklından geçiren olursa yıldırım hızında misilleme yaparız

Putin açık açık tehdit etti: Eğer aklından geçiren olursa yıldırım hızında misilleme yaparız
Rusya Devlet Başkanı Putin Batılı ülkeleri açık açık tehdit etti. Putin, verecekleri karşılığın "yıldırım hızı"nda olacağını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da Rusya Yasa Konseyi toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ukrayna’daki savaşa dışardan müdahale etme niyetinde olanların Rusya için tehdit oluşturması halinde rakiplerinin sahip olmadığı silahlarla yıldırım hızında misilleme yapacaklarını bildiren Putin şöyle devam etti:

"YILDIRIM HIZINDA..."

“Ukrayna’da eğer birileri devam eden olaylara dışarıdan müdahale etmek niyetindeyse ve Rusya için kabul edilemez stratejik tehdit oluşturuyorsa, Rusya''nın misilleme saldırılarının yıldırım hızında olacağını bilmelidirler. Bunun için hiç kimsenin şu anda övünemeyeceği tüm araçlara sahibiz. Ama biz övünmeyeceğiz, gerekirse onları kullanacağız. Herkesin bunu bilmesini istiyorum. Bu konudaki tüm kararları aldık.”

Putin ayrıca Batılı ülkelerin Rusya karşıtlığı üzerinden çıkar elde etmeye çalıştığını da söyleyerek, Ukrayna’nın Rusya ile doğrudan bir çatışmaya itildiğine dikkat çekti.

İlgili Haberler