Rusya'dan Azerbaycan'a bombalama tehdidi! Rus milletvekili canlı yayında açık açık tehdit etti

Rusya'dan Azerbaycan'a bombalama tehdidi! Rus milletvekili canlı yayında açık açık tehdit etti
Rusya’nın 24 Şubat’ta başlattığı Ukrayna’ya yönelik saldırılar devam ederken Rusya'nın devlet kanalında konuşan Rus vekil Mihail Delyagin, Azerbaycan'ın petrol endüstrisini bombalamakla tehdit etti.

Rusya’nın 24 Şubat’ta başlattığı Ukrayna’ya yönelik saldırılar devam ederken dünyanın farklı ülkelerinden Ukrayna’ya destek gelmeye devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından açıklama yapan Zelenskiy, Aliyev’den yakıt desteği sözü aldığını duyurdu.

Konuya ilişkin Rusya''nın devlet kanalı "Rusya 1" TV''de konuşan milletvekili Mihail Delyagin Azerbaycan’a yönelik tehditvari açıklamalarda bulundu.

AZERBAYCAN''IN PETROL TESİSİNİ BOMBALAMAKLA TEHDİT ETTİ

Azerbaycan''ın petrol endüstrisini bombalamakla tehdit eden Rus Milletvekili, “Azerbaycan''a karşı sorunlar var, Azerbaycan''ın petrol endüstrisine ihtiyacımız var mı? Hayır yok. O son derece savunmasız.İnsanlar lafdan anlamıyorsa, icraatdan anlamaya başlamaları gerekecek” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından önemli bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Zelenskiy, Aliyev’den yakıt desteği sözü aldığını bildirdi. Zelenskıy, “Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile konuşmamızda sivil halka yönelik saldırılar ve insani koridorların aciliyetinin önemi görüşüldü. İnsani yardım ve tarla ekim dönemi için yakıt desteği yardımı sağlamaya hazır olduğunu söyledi” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler