Ünlü müzisyen İlyas Tetik işsizlikten intihar ettiği ortaya çıktı. Sanatçı arkadaşları şok geçirdi

Ünlü müzisyen İlyas Tetik işsizlikten intihar ettiği ortaya çıktı. Sanatçı arkadaşları şok geçirdi
Ünlü keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik yaşadığı geçim sıkıntılarından dolayı İstanbul Sarıyer'deki evinde intihar ederek ederek yaşamına son verdiği ileri sürüldü. CHP Bursa eski Milletvekili Ceyhun İrgil ise müzisyenlere yönelik 24.00 yasağını hatırlatarak, “Müzik yasağı devam etmeseydi belki de aramızda olmaya devam edecekti" yorumunu yaptı.

Sarıyer'de ünlü müzisyen İlyas Tetik işsizlikten intihar etti. Sanatçılar şok geçirdi

OdaTV''nin haberine göre, Türkiye''nin en ünlü müzik insanları arasında yer alan, Ajda Pekkan''dan Sezen Aksu''ya, Müslüm Gürses''ten Ahmet Kaya''ya kadar çok sayıda sanatçıyla çalışmıştı.

İntiharı gören ailesi hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Sarıyer Asayiş Büro ve Olay yeri İnceleme ekipler kaldığı Beyaz Lale sokağa gelip incelemelerde bulundu.

İntihar ederek yaşamına son veren İlyas Tetik''in Muazzez Ersoy ile 1 hafta önce çekilen görüntüleri de ortaya çıktı. Sanatçı Tetik’in bayramda Muazzez Ersoy ile bayram programına hazırlandığı belirtildi.

CHP Bursa Eski Milletvekili Ceyhun İrgil ise müzisyenlere yönelik 24.00 yasağını hatırlatarak, “Müzik yasağı anlamsızca ve inatlaşarak devam etmeseydi belki de aramızda olmaya devam edecekti. #müzik insanları rahatsız etmez ama müzik ile yaşam bulan insanların elinden müziği alırsanız yaşamları cehenneme döner. Büyük bir ustayı böyle yitirmek çok ama çok üzücü...” ifadelerini paylaştı.

İlgili Haberler