Savaşta yaralanan köpeği böyle tedavi ettiler. Savaş tüm canları, canlıları etkiliyor

Savaşta yaralanan köpeği böyle tedavi ettiler. Savaş tüm canları, canlıları etkiliyor
Gazeteci Cem Tekel, Rusya-Ukrayna savaşının 13'inci gününde bölgeden dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar…

Savaş tüm canları, canlıları etkiliyor

Ukrayna''ya Rusya tarafından 24 Şubat''ta başlatılan askeri harekat devam ediyor. Ukrayna''dan yaşanan dram sadece insanları değil hayvanları da etkiliyor. Mecburen sığınaklara bırakılan evcil hayvanlardan, sakinleştirici yapılan fillere kadar hayvanlar arasında da büyük bir trajedi yaşanıyor.

Savaşta birçok kişi ülkesini terk ederken yanlarında ne götüreceklerine dair acı verici kararlar almaya zorluyor. Sahipleriyle birlikte daha güvenli bir şekilde savaş alanından uzaklaşan hayvanların yanı sıra bir de sokağa bırakılan ve sokaklarda yaşayan çok sayıda hayvan var.

Bu konuyla ilgili Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin 13’üncü gününde Türk gazeteci Cem Tekel, “Savaş tüm canları, canlıları etkiliyor’ diyerek dikkat çekici bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta; Bir kadın asker ile erkek sağlık görevlisinin yaralı evcil köpeğe araç üzerinde müdahalesi görülüyor.

Gazeteci Cem Tekel, fotoğrafı paylaşırken şu notu düştü:

“Savaş tüm canları, canlıları etkiliyor. Hayatın her türlüsüne duyarlı insanları gördüğümde içim bir başka umutla doluyor. Bu dünyada yaşayan her canlı değerlidir.”

İşte Cem Tekel''in paylaştığı o fotoğraf:

İlgili Haberler