Sedat Peker'in yeni videosundaki derin mesaj

Sedat Peker'in yeni videosundaki derin mesaj
Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in, yeni videosunda mekan değişikliği yapması dikkat çekti. Peker’in videoda arkasında bulunan boş masalarla ilgili söylediği sözler merak uyandırdı.

Sedat Peker'in yeni videosundaki derin mesaj. Kurtlar Vadisi'ndeki Konsey toplantı odası gibi

Sedat Peker, 7. videosunu sabah saat 07:30’da yayınladı. İlk 6 videodan farklı bir mekanda bulunan Peker, yayının başında mekan değişikliğini ve arkada bulunan boş masaların sebebini “Türkiye’den kalabalık misafirler geldi. Devletimizi işin içine kattılar, o yüzden yer değişikliği yaptık” ifadeleriyle açıkladı.

Peker’in kullandığı ‘misafir’ kelimesinde kimleri kastettiğini açıklayıp açıklamayacağı da videolarda verilen ipuçlarından biri olarak akıllara kazındı.

VİTESİ BÜYÜTTÜM, DÜNYAYI HOPLATACAĞIZ’

Peker, videolarında daha kritik iddiaları dile getireceği bir aşamaya geçtiğini “Benden özür dilemediniz, beni aşağılamak istediniz, daha da küçültmek isteniz, ben de vitesi daha da büyüttüm. Şimdi tüm dünyayı başladık… Bu hikayenin sonu çok daha yayılacak, tüm dünyayı hoplatacağız yerinden.” ifadeleriyle açıkladı.

YAZI TAHTASINDA NEYİ İŞARET ETTİ

Peker’in, vidoda arkasına bir yazı tahtası koyduğu ve tahtaya "İran, Mersin ve Sabiha Gökçen" yazdığı görüldü. Ayrıca Peker, tahtaya "?" ile birlikte "S ve D" harflerini de yazdı. 7''nci videoda tabloda yazan "İran, Mersin ve Sabiha Gökçen" bilgilerine değinmeyen Peker''in 8. video için bir ipucu verdiği iddia edildi.

Videoda boş koltukların sayısının, Peker’in önündeki kağıtların sayısının ve Peker’in yayınlayacağı video sayının 9 olması da dikkat çekti.

İlgili Haberler