Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'in 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes'in oğlu Vedat tarafından tekrar kaçırılıyor. Tahir ile Nefes Yiğit'i bulmak için harekete geçiyor. Yeni bölümde neler olacak.

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Vedat oğlu Yiğit'i Nefes'in elinden kaçırıyor. Tahir ile Nefes oğlu Yiğit'i Vedat'tan geri alabilmek için harekete geçiyor. Yiğit, babası Vedat'a "Keşke babam Tahir olsaydı" deyince Vedat adeta çılgına dönüyor. Oğlu korkudan altına kaçırıyor. Tahir ise Nehir'e Yiğit'in kendi oğlu olduğunu ve onun babası olduğunu söylüyor. 


ATV'nin Çarşamba günlerine damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı her bölümü ile izleyenlerin nefesini kesmeyi başarıyor. 28. bölüm fragmanı da diziseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

SEN ANLAT KARADENİZ 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

ATV'nin dizisi Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Haber sitemizde bulunan butona tıklayarak fragmanı kolaylıkla izleyebilirsiniz.

anla.png

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?

Sen Anlat Karadeniz 28. bölümü 31 Ekim 2018 tarihinde ATV'de saat 20.00'da izlenebilecek.