Şener Şen kimdir? Şener Şen neden hastaneye kaldırıldı? İşte Şener Şen’in sağlık durumu

Şener Şen kimdir? Şener Şen neden hastaneye kaldırıldı? İşte Şener Şen’in sağlık durumu
Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen’in korona virüse yakalandığı açıklandı. Yaşanan üzücü gelişmeden sonra 7’den 70’e herkesi güldüren ve ağlan Şen’in hayatı merak edilmeye başlandı.

Şener Şen'in sağlık durumu korona virüs olmasının ardından merak konusu oldu. Son dakika bilgisine göre, usta oyuncunun korona testinin pozitif çıktığı ve 3 gün gözlem altında kalacağı açıklandı.

Türk sinemasında önemli yere sahip, birçok ödülün sahibi Şener Şen’in hayatı yaşanan gelişmelerden sonra merak edilmeye başlandı. Peki Şener Şen kimdir? Şener kaç yaşında, nereli? Şener Şen evli mi? Şener Şen ödülleri ve başarıları...

ŞENER ŞEN KİMDİR? ŞENER HAYATI

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Sanat hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahneye çıkarak başladı. Babası gibi sinema sanatçısı olmak istemeyen Şener Şen, kendisini tiyatro oyunculuğuna adadı. Radyo tiyatrolarında da oynadı. Ancak tiyatrodan elde ettiği kazanç yetmediği için sinemaya girmek zorunda kaldı.

Sinemaya ilk adım attığı yıllarda figüranlık dahil her işi yaptı. Beş yıl boyunca - bazı filmlerde sadece dans etmek veya başrol oyuncusundan dayak yemek gibi- küçük rollerde yer aldı. Kariyerinde dönüm noktası 1975 yılında Ertem Eğilmez'in filmi Hababam Sınıfı'ndaki ‘'Badi Ekrem'’ tiplemesi oldu. O yıllarda büyük gişe hasılatı yapan Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Tosun Paşa, Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı ve Davaro gibi filmlerde oynadı.

ŞENER ŞEN ÖZEL YAŞAMI. ŞENER ŞEN EVLİ Mİ?

İki kez evlenen Şener Şen'in ilk evliliğinden Bengü adında bir kızı var. Muhsin Bey'in çekimleri sırasında tanıştığı Sermin Hürmeriç'le 1989'da ikinci evliliğini yaptı. Çift 1997'de boşandı.