Sergen Yalçın hızlı başladı!

Sergen Yalçın hızlı başladı!
Beşiktaş'la 1.5 yıllık sözleşme imzalayan ve dün ilk kez takımın başında idmana çıkan Sergen Yalçın, futbolcularına “Bu camianın bir ruhu var. O ruhu verdiğimizde kimse karşımızda duramaz” ifadelerini kullandı. İşte Yalçın'ın futbolcularla ve yardımcılarıyla yaptığı görüşmenin detayları...

Beşiktaş'ın efsaneleşmiş isimlerinden Sergen Yalçın, teknik direktör olarak döndüğü siyahlı beyaz takımla dün Ümraniye’de ilk antrenmanına çıktı.

Skor'da yer alan habere göre, işine hızlı koyulan başarılı teknik adam, futbolcularla ilk toplantısını yaptı. Yardımcıları Murat Şahin ve Çağdaş Atan ile “Kimsenin morali bozulmasın. Her şey düzelecek” diye sözlerine başlayan Sergen Yalçın, şunları söyledi:

“Biz de olumsuz havayı düzeltmek için Beşiktaşımıza geldik. Beşiktaş büyük bir camia. Bu camianın bir ruhu var, onu verdiğimizde kimse karşımızda duramaz. Her şeyi beraber başaracağız.

"Bedeninizi ve ruhunuzu bu takımın başarısı için ortaya koyacaksınız. Kimse merak etmesin, birlikte başarılı işlere imza atacağız.”

resim6-10548675-1600x868.jpg

Abdullah Avcı'nın ayrılmasından sonra göreve gelen 1972 doğumlu Yalçın, Samet Aybaba’dan sonra Beşiktaş’ta oyuncu ve teknik direktör olarak göreve yapan isim olacak.

resim7-10548674-1524x1200.jpg

Başarılı hoca, ayrıca Süper Lig tarihinde Beşiktaş’a oyuncu ve teknik direktör olarak hizmet eden 13. isim olarak kayıtlara geçti.

resim9-10548665-1600x1154.jpg

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin göreve getirdiği ilk Teknik Direktör olan Sergen Yalçın için büyük gün bugün! 47 yaşındaki teknik adam, bugün saat 19.03’te Vodafone Park’ta taraftarın önünde dev bir şölenle imzayı atacak.