''Evlenebilirim'' diyen Burcu Esmersoy sevgilisiyle görüntülendi

''Evlenebilirim'' diyen Burcu Esmersoy sevgilisiyle görüntülendi
Ekranların sevilen isimlerinden Burcu Esmersoy ve yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil’in aşkı tam gaz devam ediyor. Evleneceklerini açıklayan çift, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. 

Sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz haftalarda özel hayatı hakkında konuşmuştu. Ünlü sunucu, "Nazım Akmandil ile evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusunu "Çok aşığım, evlenirim" diyerek cevaplamıştı. 

Burcu Esmersoy ve sevgilisi Nazım Akmandil, akşam saatlerinde alışveriş merkezine geldi. Beymen mağazasından alışveriş yapan çift, Markalar Sokağı''nda motorlarına binerken objektiflere takıldı. 

KASKSIZ POZ YOK 

Motora binerken görüntülenen çift, muhabirlerin "Kasksız poz alamadık?" demesi üzerine söze giren Esmersoy, "Yetişemediniz, artık başka zamana" demek ile yetindi. 

Soru almayan Esmersoy ve sevgilisi Akmandil, gazetecilere teşekkür ederek alışveriş merkezinden ayrıldı.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Asıl adı Kamile Burcu Esmersoy olan Burcu Esmersoy 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu, Türk televizyon sunucusu ve oyuncu.

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü''nden mezun oldu. New York Üniversitesi''nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı.
1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye''yi Japonya''da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu.

Kanal D''de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu''nu derece ile bitirdi.

2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk''te spor departmanında dış habereditörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı.
2006 yılının Nisan ayında NTV''de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da çok sayıda program yaptı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır.

Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.
 

İlgili Haberler