Gülşen ve Burcu Esmersoy pişti oldu. Sosyal medya ikiye bölündü

Gülşen ve Burcu Esmersoy pişti oldu. Sosyal medya ikiye bölündü
Sahnede tercih ettiği cesur kıyafetler nedeniyle sürekli eleştirilen Gülşen ile başarılı sunucu Burcu Esmersoy, aynı tulumu giyince pişti oldu. Sosyal medya kullanıcılarının gözden kaçırmadığı bu detay nedeniyle iki isme de yorum yağdı.  

Sunucu Burcu Esmersoy’un 4 Ağustos’ta giydiği Siedres marka tulum, önceki akşam Alaçatı’da konser veren şarkıcı Gülşen’in üzerindeydi. İki ünlü isim aynı tulumu tercih edince pişti oldu. 

Son dönemde hem şarkıları, hem de iddialı kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren ve sahne kostümleriyle ilgili başlayan tartışmada destek aldığı kadar da eleştirilen ünlü popçu Gülşen ise, önceki gün Alaçatı''da konser verdi. Ünlü isim, sevilen şarkılarını seslendirerek dinleyicilerine müzik ziyafeti sundu.

Konserde çekilen karelerini 1.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından kalp emojileri ile yayınlayan Gülşen, Esmersoy''un giydiği tulumun aynısını giymesiyle dikkat çekti. Kısa sürede 40 bine yakın beğeni alan şarkıcının gönderisine, 500''den fazla da yorum yapıldı.

"AYNISI BURCU ESMERSOY''DA VAR"

Takipçileri, popçuya; "Kıskananlar çabuk toplanın, Gülşen bombayı saldı", "Kraliçe yine muhteşemsin", "Kıyafetin yıkılıyor Gülşen" ve "Aynısı Burcu Esmersoy''da var" gibi mesajlar yazdı.

Bu arada tulum indirime girdi, fiyatı 3 bin 200 TL’den 2 bin 240 TL’ye düştü.
 

İlgili Haberler