Simitçi çocuğun yaptığına inanamayacaksınız. Sofraya başkasını oturtmayıp ihaleleri kapan beşli çete dışarıda bir de böyle bir dünya var

Simitçi çocuğun yaptığına inanamayacaksınız. Sofraya başkasını oturtmayıp ihaleleri kapan beşli çete dışarıda bir de böyle bir dünya var
Simit satan bir çocuğun köpeğe simit verdiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Simit satan bir çocuk sokakta karşılaştığı köpeğin yanına giderek simit veriyor. Simidi bölerek köpeğe verdiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Köpeğin ise o anlar sevinçten yerinde duramadığı görüldü.

Video "Merhamet diyorum öyle her yüreğe nasip olmaz. Parayla alınmaz, parayla satılmaz" denilerek paylaşıldı.

Ancak videonun ne zaman nerede çekildiği ise bilinmiyor. 

Videoya, "Nedense merhametli, iyi yürekli insanlar hep acı yokluk çekiyor, Yüreği güzel merhametli çocuğum, Merhameti güzel çocuğum ya kurban olayım o güzel yüreğine merhameti verene" şeklinde yorumlar yapıldı.

BEŞLİ ÇETE

Öte yandan ihaleleri kapan Beşli Çete tekrar gündeme geldi. Muhalefet, AKP iktidarında büyüyen Cengiz Holding, Limak Holding, Kalyon Grup, Kolin Holding ve Makyol Grubu’nu kapsayan şirketler grubunu ‘”Beşli çete” olarak adlandırıyor. Bu şirketler dünyada en fazla devlet ihalesi alan 10 şirket arasına da girdi.

Beşli çeteleri ihaleleri kapmaya devam ediyor. En son beşli çete içerisinde yer alan MNG Holding’in patronu Mehmet Nazif Günal da Sarıyer Tarabya’da üzerinde 1950’li yıllarda inşa edilen bir köşkün bulunduğu boğaz manzaralı bir arazi satın aldı. Ardından sessiz sedasız köşkü yıktırdı ve yeni bir dört katlı villa inşa etmeye başladı.

İlgili Haberler