Siyasilerden Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı

Siyasilerden Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatının ardından siyasilerden başsağlığı mesajı gelmeye başladı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti. Ölüm haberini Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş duyurdu.

Siyasi isimlerden Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajları da gelmeye başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajı yayınladı.

Şentop, paylaşımında, “Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, “Milli Görüş davasının öncülerinden, muhterem büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk ağabeye Cenab-ı Allah''tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.” İfadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER''DEN BAŞSAĞLIĞI

 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Saadet Partisi''nin kurucularından değerli siyasetçi ve devlet insanlarımızdan Oğuzhan Asiltürk''e Yüce Allah''tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütvi Elvan, " Türk siyasetinin önemli isimlerinden Saadet Partisi Yüksek İstişara Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Bey''e Allah''tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Ticaret Bakanı Abdülhamit Gül de Asiltürk için vefat mesajı paylaştı. Gül,''ün paylaşımı şu şekilde:

Gelen diğer mesajlar: 

İlgili Haberler