Soğuk patates için çalışanı vurdu

Soğuk patates için çalışanı vurdu
ABD’nin Brooklyn bölgesinde soğuk patates kızartması yüzünden çıkan kavga sonucu McDonald’s çalışanı vurularak ağır yaralandı.

ABD’nin Brooklyn bölgesindeki bir McDonald’s’ta 40 yaşındaki bir kadın, kendisine soğuk patates verdiğini ileri sürerek McDonald’s çalışanı ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle kadının 20 yaşındaki oğlu McDonald’s çalışanını vurdu. Durumunun ağır olduğu aktarılırken yoğun bakımda olduğu bilgisi verildi.

Gözaltına alınan 20 yaşındaki gencin annesi New York Post gazetesine olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Anne akşam 7 civarında telefondan ön sipariş verdiği yiyecekleri almak için restorana geldiğini söylerken, verilen patateslerin soğuk olduğunu bildirmesi üzerine çalışanın patates makinasının önüne gidip 10 saniye içinde tekrar geldiğini ifade etti. Sözlerinin devamında patateslerin yeni patates olduğunu düşünen anne oradan ayrıldığını belirtti. Yeniden tadına baktığında tekrar soğuk patates olduğunu anlaması sonucunda sıcak patates almak için geri döndüğünü ve yeni patates istediğini söyledi.

Yeni patates istediğini söylemesi üzerine oradaki tüm çalışanların güldüğünü ve bunun üzerine oğluyla telefonda konuşarak durumu bildirdiğini ifade etti. Sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Restorana gelmemesini söyledim ama o yine de geldi. Oğlum orada beni korudu ‘hepiniz annemden uzak durun’ diye bağırdı. Sonra vurulan çalışana seslenerek onu dışarı çağırdı fakat çalışan çıkmadı.”

Çalışan o sırada restorandan çıkmadığını daha sonra oğluna gitmesini söylediğini söyleyen anne, oğlunun başını belaya girmesini istemediğini belirtti. Oğlunun dışarı çıkınca olayın bittiğini düşündüğünü aktarırken “10 -15 dakika sonra çalışan bana oğlumun nerede olduğunu sordu ben de ona işine bakmasını söyledim ama o oğlumu aramaya gitti. Daha sonra bir silah sesi duydum hemen kalkıp baktım sonra yerde birini gördüm diğer tarafta da oğlumu.” dedi.

 

İlgili Haberler