Son dakika... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cemal Kaşıkçı yorumu

Son dakika... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cemal Kaşıkçı yorumu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cemal Kaşıkçı davasına ilişkin bir video yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımında, Cemal Kaşıkçı davasına ilişkin flaş bir açıklamada bulundu.

Konuşmasının başında "Ahlaklı olmanız için dindar olmanıza gerek olmayabilir. Ama gerçek dindar olmak için ahlaklı olmanız şart. Hatta dindar birey için din, ahlaklı bir hayat sürmenin rehberi anlamına geliyor. Ki sadece İslam değil, tüm dinler ahlakın önemi konsunda nettir. Özetle insan varlığının en önemli şartlarından biridir ahlak. Eğer insandan bahsediyorsak, aynı zamanda ahlaktan da söz ediyoruz demektir" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu,

"Bugün Erdoğan, "İsrail ile ilişkilerimiz başkadır, Kudüs başkadır" dediğinde bu konuyla ilgili olarak, sizlere seslenme ihtiyacı duydum. Çünkü bu sorun Türkiye''nin sorunu haline gelmiş durumda. Belki de Türkiye''nin en önemli sorunu tam da "O başka, bu başka" anlayışıdır. Onun için bazı çok zengin ülkeler bu anlayış yüzünden hiç değer görmezler. Kabile devleti diye anılırlar" diyerek devam etti.

"CEMAL KAŞIKÇI''YA FİYAT BİÇEMEZSİNİZ"

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"Bu Saray ve şürekası onurumuza fiyat biçiyor. Çünkü değer bilmiyor. Ne olursanız olun neye inanarısanız olun. Topraklarınızda korkunç bir cinayete kurban giden Cemal Kaşıkçı''ya fiyat biçemezsiniz. Mavi Marmara şehitlerine bir fiyat biçemezsiniz. Biçerseniz fiyatınız kadar algılanırsınız değer görmezsiniz" 

Cemal Kaşıkçı''nın yakınından randevu istediğini de söyleyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye''nin onurunu Suudi Konsolosluğu bahçesine gömdüler" dedi.

İlgili Haberler