Songül Öden'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Songül Öden'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Songül Öden, başrollerini Halit Ergenç'le paylaştığı "Nomen" adlı dizisinin setinde talihsiz bir kaza geçirdi ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan oyuncunun taburcu olduğu öğrenildi. 

Oyuncu Songül Öden’den üzücü bir haber geldi. Disney Plus ile iki önemli proje için anlaşma sağlayan Öden ‘Nomen’ adlı dizinin setinde talihsiz bir kaza geçirdi ve apar topar hastaneye kaldırıldı.

Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncularından Songül Öden, yaz sezonunda 2 dizide birden oynuyor. İki proje de Disney Plus için çekiliyor. 

Gazeteci Birsen Altuntaş''ın haberine göre; dizide Halit Ergenç’in eşine hayat veren Öden, kaza sahnesini çekmek için gittiği sette hastanelik oldu.

Özer Feyzioğlu’nun yönettiği “Nomen”de kontak açık bırakılınca araç kaza moduna geçti ve aniden airbag açıldı.

Koltukta sıkışan, karın ve kol bölgeleri darbe alan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan ve taburcu edilen Öden, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı.

Başarılı oyuncu Songül Öden şubat ayında ''Oğlum''un setinde de kaza geçirmişti.  Elinde sargı ile görüntülenen Öden, “Küçük bir set kazası yaşadım, önemli değil. Sadece ezik var.” açıklamasında bulunmuştu.
 

İlgili Haberler