Spotify arayüzünü değiştirdi: İki ayrı seçenek sundu

Spotify arayüzünü değiştirdi: İki ayrı seçenek sundu
Spotify premium aboneler için arayüzde değişiklik yapma kararı kaldı. Müzik dinleme platformunun ana sayfasında çalma listelerinin ve sanatçı sayfalarının en üstünde bulunan birleşik oynat / karışık çal butonunun yerini alacak olan iki ayrı seçenek sunulacak.

Müzik dinleme platformu Spotify Premium aboneleri için oynatma ve karışık çal seçeneklerini birbirinden ayırma kararı aldı. Uygulamaya arayüzünde yaptığı değişiklikle şu anda çalma listelerinin ve sanatçı sayfalarının en üstünde bulunan birleşik oynat / karışık çal butonunun yerini alacak olan iki ayrı seçenek sunmaya başladığını açıkladı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; Yapılan değişikliğin önümüzdeki haftalarda Android ve iOS cihazlara geleceği düşünülüyor. Uygulama sunulan yeni özelliği ise internet sitesi üzerinden şöyle açıkladı:

Bu yeni değişiklik, çalma listelerinin ve albümlerin en üstünde tercih ettiğiniz modu seçmenize ve istediğiniz şekilde dinlemenize olanak sağlayacak. İster ‘karışık çal’ moduyla beklenmedik olanın keyfini seviyor olun, ister sadece Play’e basarak sırayla şarkıları dinlemeyi tercih edin, Spotify her şeyi kapsıyor.

İlgili Haberler