Süleyman Soylu'dan Berat Albayrak açıklaması. Aralarının bozuk olduğu iddia edilmişti

Süleyman Soylu'dan Berat Albayrak açıklaması. Aralarının bozuk olduğu iddia edilmişti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Soylu, Berat Albayrak ile ilgili soruya, "Berat Albayrak siyasi açıdan kafamın en çok örtüştüğü kişilerden biriydi. Türkiye'nin iyi yetiştirdiği isimlerdendi. Görevden ayrıldıktan sonra kendisiyle henüz konuşmadım. Ailesiyle konuştum. " şeklinde cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Bakan Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken görevinden istifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili de konuştu.

"BERAT ALBAYRAK İLE KONUŞMADIM"

"Kendisiyle konuşmadım. Ailesiyle konuştum." açıklamasında bulunan Soylu, "Bütün yorgunluğumuza rağmen aramızda bir şey olmadı. Ekonomide çizmek istediği yolda millilik ve yerlilik çizgisindeydi." ifadelerini kullandı.

"BIRAK DERSE BIRAKIRIM"

Öte yandan Soylu, " Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaseti bırakırsa ben de bırakırım. Benim de bırakmamı isterse ben de başım üstüne." açıklamasında bulundu.

 

İlgili Haberler