Saldırı hazırlığındaki 9 terörist etkisiz hale getirildi

Saldırı hazırlığındaki 9 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütleri ile mücadelesi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, operasyonların dsürdüğü Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 9 teröristin öldürüldüğünü duyurdu. MSB tarafından yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği belirtildi.

MSB''den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."

DÜN 13 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Öte yandan dün ise Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG''li teröristin başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ise 1''i gri kategoride 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi. Ayrıca Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde 5 teröristin daha öldürülmesiyle, bugün etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 13''e yükseldi.

İlgili Haberler