Ünlüler tartıştı. Survivor'da dokunulmazlığı gönüllüler kaybetti

Ünlüler tartıştı. Survivor'da dokunulmazlığı gönüllüler kaybetti
Survivor yarışmasında 14 Mart 2021 akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımında eleme adayının belirlendiği heyecanlı bir konsey yaşandı. Gönüllüler takımında ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan olmuştu. İkinci eleme adayı için de pazar akşamı oylama sona erdi.

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2021''de ilk Bil Bakalım mücadelesi yapıldı. Oyunda birbirinden farklı ve zorlayıcı soruları yarışmacıların bilmesi beklendi. En çok bilen takım 1000 pesonun sahibi olacak. Ardından birçok lezzetli yemek için açık artırma oyunu gerçekleşecek. Ancak 14 Mart Survivor Bil Bakalım oyununda ünlüler takımı önde giderken, ödül için kıran kırana rekabet oldu. Oyunun kazananı ise gönüllüler oldu.
SURVİVOR 14 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 
Geçtiğimiz hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler Öykü Uysal''ı adadan göndermek zorunda kalmıştı. İki takım yeni bir dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya gelmiş ve ilkinde kaybeden yine gönüllüler olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununda iki takım da başa baş skor yakaladı. Oyunun son dakikalarına doğru ünlüler 9 - 7 skor ile önde gidiyor. Haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan ise Batuhan''ın sayısı ile ünlüler takımı.
SURVİVOR ELEME ADAYLARI 
Cumartesi akşamı yapılan ilk dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden gönüllüler takımı oldu. Gergin geçen konseyde gönüllüler takımından bir isim ilk eleme adayı olarak yazıldı. En ok oyun alan Aleyna Çalışkan ilk aday oldu.
14 Mart Survivor 2021 ikinci dokunulmazlık oyununun kaybedeni gönüllüler oldu. Böylelikle ikinci eleme adayı da bu takımdan çıktı. En çok adı çıkan ve ikinci gitme adayı olan da Hanzade olarak açıklandı.
İKİ İDDİALI İSİM TARTIŞTI 
Survivor''da 14 Mart 2021 Pazar akşamı eleme konseyi dikkat çekti. Ünlüler takımında Batuhan ve İsmail arasında tartışma yaşandı. Batuhan ve İsmail arasındaki kaptanlık mücadelesi sözlü tartışmayla sonuçlandı. 


 

 

İlgili Haberler