Survivor’da 2021'de bu hafta adaya veda eden isim belli oldu

Survivor’da 2021'de bu hafta adaya veda eden isim belli oldu
Survivor Türkiye 2021'de haftanın eleme konseyinin heyecanı yaşandı. Aleyna, İsmail ve Dora'nın potada olduğu gecede elenen isim belli oldu. İşte rakiplerinden daha az SMS alarak adaya veda eden isim...

Sevilen yarışma Survivor 2021''de yarışmacılar arasında final mücadelesi devam ediyor.

Geriye kalan altı yarışmacı arasında bu hafta yine nefes kesen dokunulmazlık mücadelesi yaşandı.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü oynanan üç bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın eleme adayları da belli oldu.

Survivor Türkiye''de bu hafta dokunulmazlıkları kazanan İsmail Balaban, Poyraz ve Ayşe oldu.

İsmail Balaban''ın söylediği Ayşe, haftanın ilk eleme adayı oldu. Poyraz ise Aleyna Kalaycıoğlu''nu eleme adayı olarak gösterdi. Son dokunulmazlığı kazanan Ayşe, üçüncü eleme adayı olarak İsmail Balaban''ı söyledi.

Böylece Survivor''ın bu haftasında eleme potasına giren isimler Dora, Aleyna Kalaycıoğlu ve İsmail Balaban oldu. Bu yarışmacılardan hangisinin eleneceğine karar vermek için SMS halk oylamasına gidildi.

KİLO ALMA TARTIŞMALARINA AÇIKLIK GETİRİLDİ

Survivor 2021’de bu akşam eleme konseyi yaşandı. Oylama öncesi İsmail ile Ayşe arasında kilo alma tartışması yaşanmıştı. Konseyde Acun Ilıcalı yarışmacılara söz hakkı verdi ve tartışmaya açıklık getirdi.

ADAY YARIŞMACILAR SON KEZ KONUŞTU

Survivor’da bu hafta eleme adayı olan Dora, “Arkadaşlarım çok güçlü adaylar. Her şeye hazırım. Açıkçası gidiş psikolojisine çok giremedim, kalış psikolojisinde de değilim. Keyif alıyorum. Hayırlısı göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Aleyna, ”3 haftadır potadayım. Aynı şeyleri dile getiriyorum. Devam etmek istediğim bir yol var ve bu potadan çıkmak istiyorum. Gözümü açıyorum, kapıyorum, konseydim. Son 3 dokunulmazlık kaldı. Bir türlü beceremedim. Allah o kolyeyi inşallah bu hafta nasip eder. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.” açıklamasını yaptı.

17 Haziran 2021 tarihli Survivor bölümünde ada konseyinde Dora, İsmail Balaban ve Aleyna Kalaycıoğlu için kullanılan SMS oyları sonucuna göre veda eden isim açıklandı. Bu hafta, Survivor 2021 hayallerine veda eden, sezonu altıncı sırada tamamlayan ve rakiplerine göre daha az oy alarak Survivor''dan elenen isim Uğurtan Dora oldu.

SURVİVOR DORA KİMDİR?

Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul Şişli doğumlu. Saint Benoit Fransız ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi’nin lisans bölümünü kazandı.

Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor. Lisanslı basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, aynı zamanda Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.

2013-2018 yıllarında özel bir firmada yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora’nın oyunculuk deneyimi de var. Uğurtan Dora, bu zamana kadar 50’dan fazla reklamda rol almıştı.

ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunan Dora, sosyal medyayı da etkin kullanıyor.