Tamer Karadağlı’nın katılacağı organizasyon iptal edildi

Tamer Karadağlı’nın katılacağı organizasyon iptal edildi
Altın Portakal Film Festivali’nde oyuncu Nihal Yalçın’la yaşadığı diyalog ile gündeme gelen ve Tamer Karadağlı’nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu Karadağlı tarafından iptal edildi.

Zuhal’ filmindeki rolüyle 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Nihal Yalçın’ın konuşmasını keserek, elindeki ödülü uzatması gündem olmuştu. Söz konusu tartışma, daha sonrasında oyuncuların, ünlülerin ve siyasi isimlerin de katılmasıyla gündemdeki yerini korudu.

TAMER KARADAĞLI ORGANİZASYONU İPTAL ETTİ

Altın Portakal''da tartışılan Yalçın - Karadağlı geriliminin ardından Karadağlı’nın katılacağı Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu iptal edildi.

Vakfın açıklaması şöyle:

”Engelsiz Yaşam Vakfı organizasyonu ile vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan’nın ev sahipliğinde değerli sanatçı sayın Tamer Karadağlı’nın da katılacağı ve 13 Ekim 2021 Çarşamba günü (yarın) saat 14.00 – 16.00 saatleri arasındaki Mart Restaurant Lounge’da yapılması planlanan yemek davetimiz İPTAL edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.”

Yapılan bir başka açıklamada ise, organizasyonun Karadağlı''nın isteği ile iptal edildiği belirtildi.

İlgili Haberler