Yaz geldi. Tatile fit gitmek için en iyi 15 iştah bastırıcı sağlık atıştırmalıkları

Yaz geldi. Tatile fit gitmek için en iyi 15 iştah bastırıcı sağlık atıştırmalıkları
Yazın gelmesiyle birlikte tatile gidenlerin korkulu rüyası olan kilolardan kurtulmak için 15 iştah bastırıcı sağlık atıştırmalığı sizlerle paylaşıyoruz. Detaylar haberimizde…

Ensonhaber’in haberine göre; Arada bir, sevilen yiyeceklerden biraz yemek hiçbir diyeti bozmayacağı ancak, bu durum istisnanın önüne geçtiğinde, sağlıksız atıştırmalıklar alışkanlığa dönüşebilir ve sağlığınıza zarar verebileceği vurgulandı.

Zamansız ve zararlı isteklerden kaçınmak için iştah bastırıcı gıdalar size yardımcı olabilir. Bir iştah kesici gıdanın etkili sayılması için yemek yeme arzusunu durdurması şarttır ve etkili olabilmesi için çabuk etki edebilmesi gerekir.

İştah bastırıcı gıda ayrıca iştahın çok hızlı geri dönmesini önlemeli, en az birkaç saat boyunca etki etmelidir. İştah bastırıcı gıdalar çoğu zaman midenin şişmesini sağlayan diyet lifi gibi maddeler içerir. Bu, fiziksel olarak mide aslında dolu olmasa bile beyne bir tokluk mesajı gönderir.

İştah kesici gıdalar dengeli bir diyetle birlikte alınırsa, atıştırma isteğini azalttığı için zayıflamayı destekleyecektir.

İŞTE EN İYİ 15 İŞTAH BASTIRICI SAĞLIK ATIŞTIRMALIK…

-Nane ve yeşil çay

-Elma

-Bitter çikolata

-Yeşil yapraklı sebzeler

-Zencefil

-Chia

-Keten tohumu

-Limon

-Mercimek

-Yumurta

-Süzme peynir

-Yulaf

-Avokado

-Somon

-Sebze çorbası

İlgili Haberler