Sultangazi'de 7 araç kundaklandı

Sultangazi'de 7 araç kundaklandı
İstanbul Sultangazi'de 50. Yıl Mahallesi, 2217. Sokak’ta saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, sokak üzerinde park halindeki 7 aracı benzin dökerek ateşe verdi.

Araçların yandığını gören mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye haber verirken, bir yandan da kendi imkanlarıyla alevleri söndürmeye çalıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürürken, polis failleri yakalamak için bölgede çalışma başlattı.

Araçların yanması ve mahallelinin alevleri söndürme çabası ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Aracı kundaklanan Osman Genç, mahalle sakinlerinin seslerini duyarak cama çıktığını ve aracının yandığını gördüğünü belirterek, şüpheli herhangi birisini görmediklerini söyledi.

İtfaiyenin yarım saatte ancak gelebildiğini iddia eden Genç, "Gerçekten çok yazık. Bu araçların her biri milli servet. Bu araçları yakarak ellerine ne geçti, umarım en kısa zamanda yakalanırlar" diye konuştu.               

Kubilay Yılmaz da komşuların durumu haber vermesi sonucu aracının kundaklandığını fark ettiğini belirterek, yangını itfaiye gelene kadar kendilerinin büyük oranda söndürdüklerini kaydetti.