Simon basketbolu Efes'te bırakmak istiyor

Simon basketbolu Efes'te bırakmak istiyor

ÖZEL HABER - Fatih SABOVİÇ

Turkish Airlines EuroLeague''de tarih yazarak üst üste 2 şampiyonluk kazanan Anadolu Efes, yeni sezon kadro planlaması ile ilgili uzun süredir hamleler yapmaya devam ediyor.

Ancak bu kez dışarıdan bir isimle değil, kadrodaki mevcut yıldızlardan birine dair flaş bir gelişme yaşandı.

Sezon sonunda Anadolu Efes''e veda eden 36 yaşındaki Krunoslav Simon''un, basketbol kariyerini Anadolu Efes formasıyla tamamlamak istediğini yönetime bildirdiği belirtildi.

"SEMBOLİK BİR ÜCRETE İMZA  ATARIM"
Lacivert beyazlı kulüpte tam 5 yıldır görev yapan Hırvat oyuncu, şimdilerde 36 yaşına geldi. Bilindiği üzere yakın dönemde diz ameliyatı da geçiren Simon''un Efes''e olan sevgisi ve bağlılığından ötürü ''sembolik bir ücrete'' yeni sözleşme imzalamak istediği ifade edildi.

Anadolu Efes yönetiminin, Simon''un bu jestine sıcak baktığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

MİCİÇ İLE ÇOK YAKIN BİR DİYALOĞU VAR
Bilindiği üzere Krunoslav Simon''un Anadolu Efes''in yıldızı Vasilije Miciç ile de çok yakın bir diyaloğu bulunuyor. Parke içi ve dışında dostlukları bulunan ikilinin yollarının Efes''te kesişmesi sonrası Miciç''in performansı Efes''in Avrupa''nın zirvesine çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Miciç''in de Simon''un durumunu yakından takip ettiği ve arkadaşının takımda kalmasını fazlasıyla arzu ettiği ifade ediliyor.

Yazarın Diğer Yazıları