Ormanda kaybolan Şehmus Ele 8 gün sonra bulundu. Bakın nasıl hayatta kalmış

Ormanda kaybolan Şehmus Ele 8 gün sonra bulundu. Bakın nasıl hayatta kalmış
Tekirdağ'ın İstanbul sınırındaki Çamlıköy Tabiat Parkı'nda ormanlık alanda kaybolan 20 yaşındaki genç Şehmus Ele 8 gün sonra sağ olarak bulundu.

Tekirdağ''ın İstanbul sınırında bulunan Çamlıköy Tabiat Parkı''na ailesine birlikte piknik yapmaya giden ve ormanda kaybolan Şehmus Ele (20), 8 gün sonra Çatalca''da ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Şehmus Ele jandarma tarafından öğle saatlerinde Çatalca’da ormanlık alanda bulundu. Ele, Çatalca Jandarma İlçe Komutanlığı ifadesinin alınmasının ardından babası ve bir akrabası tarafından teslim aldı. Ele''nin fotoğraf çekmek için ormana girdiği ve sonrasında kaybolduğu öğrenildi.

BÖĞÜRTLEN YİYEREK HAYATTA KALDI

Şehmus Ele''nin ifadesinde ormanda hayatta kalabilmek için ise böğürtlen yediğini söylediği öğrenildi. İlk açıklamayı yapan genç Şehmus Ele, “Özellikle Çatalca jandarmaya teşekkürler. Allah razı olsun. Çok fazla konuşamıyorum" dedi.

Oğlunun kaybolmasıyla ilgili konuşan baba Vahit Ele, “Teşekkür ederim herkese. Sağlıklı bulduk. Sadece böğürtlen yemiş bir de su içmiş” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İstanbul''da yaşayan Şehmus Ele, Kurban Bayramı''nda ailesiyle birlikte 12 Temmuz günü Çatalca ile Tekirdağ''ın Saray ilçesi sınırlarındaki Çamlıkköy Tabiat Parkı''na gitti. Ailesinin yanından ayrılan Ele, ormanda kayboldu. Ailesinin pikniğe geldi. Ele''den, piknikte ailesinin yanından ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Ailesinin başvurusu üzerine Ele''nin bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. İstanbul ve Tekirdağ''dan jandarma ekipleri, sivil toplum kuruluşlarına arama kurtarma ekipleri Ele''nin bulunması için seferber oldu. Yaklaşık 400 kişilik ekibin katıldığı arama çalışmalarında önce Ele''nin cep telefonu, bıçağı ve kıyafetleri bulundu.

Görgü tanıklarının ifadelerine de başvuran ekipler Şehmus Ele´yi arama çalışmalarını son günlerde Çatalca ilçesindeki ormanlık alanda yoğunlaştırıldı. Jandarma ekipleri bugün Ele''yi Çamlıköy Tabiat Parkı''na 2 kilometre mesafedeki ormanlık alanda sağ olarak buldu.

İlgili Haberler