Mehmet Büyükekşi, kulüp başkanlarını şoke etti: Bakanım dediği kişi bakın kim çıktı?

Mehmet Büyükekşi, kulüp başkanlarını şoke etti: Bakanım dediği kişi bakın kim çıktı?
TFF'nin cuma günü yapılacak genel kurulunda başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Büyükekşi, toplantı yaptığı 2. lig kulüp başkanlarını hayal kırıklığına uğrattı

Türkiye Futbol Federasyonu''nun yarın çoğunluk sağlanamaması durumunda cuma günü yapılacak genel kurulunda başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Mehmet Büyükekşi''nin destek almak için toplandığı 2. lig kulüp başkanlarını hayal kırıklığına uğrattığı ileri sürüldü.

İddiaya göre Büyükekşi, kendisine "Başkan seçildiğinde 2. lig kulüpleri için projeleriniz nedir? Bizim için neler yapacaksınız?" sorusunu geçiştirirken, bir kulüp başkanı söz aldı. Başkan, "Şimdiye kadar federasyon bizim kulüplere 100 bin lira veriyordu. Siz ne yapacaksınız, anlatır mısınız?" sorusuna da "Bakarız" demekle yetindi.

Yine iddiaya göre Büyükekşi, bu sırada telefonla bir kişiyi arayarak "Sayın bakanım" diye konuşmaya başladı. Başkanlar, şu anki spor bakanıyla görüştüğünü sanırken, Büyükekşi "Sayın bakanım sizin de sesinizi duymak istiyor" diyerek telefonun sesini açtı.

Ancak karşıdaki kişi son olarak 2011 yılında bakanlık yapan, şu anda 76 yaşında olan Faruk Özak çıktı.

2. lig kulüp başkanlarının toplantıdan hayal kırıklığı ile ayrıldıkları öğrenildi.
 

İlgili Haberler