Thomas Tuchel'den Icardi açıklaması. Kendisine gelen bilgiyi itiraf etti

Thomas Tuchel'den Icardi açıklaması. Kendisine gelen bilgiyi itiraf etti
Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Galatasaray maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında yarın Galatasaray'a konuk olacak Almanya temsilcisi Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, yarın RAMS Park'ta saat 19.45'te başlayacak maçla ilgili konakladıkları otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Tuchel'in açıklamaları;

-Adım adım gitmemiz gerekiyor. Galatasaray'ın kadrosu çok güçlü. Kaliteli oyunculardan oluşan bir kadrosu var. Zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Ancak biz de güçlü hissediyoruz. Gruptan çıkma için yeterli gücümüz ve kalitemiz var. Amacımız bu gruplardan çıkmak. Yarınki maçımız çok zorlu olacak. Son 2 maçta yenilmeyen bir Galatasaray'a karşı mücadele edeceğiz.

-Şampiyonlar Ligi kolay bir arena değil. Galatasaray sürekli Avrupa'da olan bir takım. Güçlü bir takım ve kaliteli oyunculara sahipler.

-Çok zorlu maçlar oynadılar. Özellikle Old Trafford'ta Manchester United gibi dünya çapındaki bir takıma karşı inanılmaz bir futbol mücadelesiyle, hak edilmiş bir şekilde aldılar. İki köklü takımın mücadelesi çok zorlu geçti. Agresif, hızlı hücumlara tanıklık ettiğimiz, yüksek seviye bir maçtı. Galatasaray, Manchester United'a karşı oynadığı futbolla kendini ispatladı.

-Son aldığım bilgilere göre Icardi sakattı. Yarın 30 veya 45 dakika oynarsa tehlikeli bir oyuncu. Muazzam fark yaratabilecek, skoru değiştirebilecek seviyede bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadelede Galatasaray'ın böyle muazzam bir oyuncuya sahip olması çok önemli. Bizim için çok tehlikeli, agresif, hareketli, hücumsal etkinlikleri çok iyi seviyede, toplu ve topsuz baskıları maçı etkileyebilecek durumda. Aynı zamanda futbola duygusal bir bağla bağlı olan bir futbolcu. Umarım ciddi bir sorunu yoktur ama bana gelen bilgiler oynamayacağı yönünde.

-Galatasaray'a karşı oynadığımız maçlarda çok etkilendim. Saha içinde ve birçok kulüp faaliyetlerinde kendilerini geliştirdiler. Saha içi organizasyonları üst seviyede. Çok agresif ve atak futbol oynuyorlar. Normalde kendi takımımla ilgili yorumlar yapmak doğru olur. Ancak Galatasaray, çok derin bir futbol anlayışına sahip. Fenerbahçe'yi ve diğer takımların maçlarını da izliyorum. Türk futbolu iyi bir gelişme içinde. Galatasaray çok köklü, inanılmaz seviyede. Dünya çapında birbirine bağlı ve ateşli taraftar topluluğuna sahip. Bizim, onlara karşı en iyi mücadelemizi vermemiz gerek. Galatasaray gibi bir takıma karşı oynamanın kolay olmayacağını biliyoruz.

-Mazraoui ile görüştük. Herhangi bir ceza nedeniyle yalnız antrenman yapmadı. Temsil ettiği milli takımdan döndüğü için ayrı bir antrenman yapma durumu vardı. Bireysel olarak kendisiyle görüştük. Derin konulara girmek istemiyorum. Kulüp olarak bununla ilgili açıklama yaptık. Noussair Mazraoui bizim oyuncumuz. Kesinlikle ceza verilmeyecek.

(AA)

İlgili Haberler