Trabzon'da polis ekipleri kafeyi basınca balkondan balkona kaçtılar. Ceza ayaklarına kadar geldi

Trabzon'da polis ekipleri kafeyi basınca balkondan balkona kaçtılar. Ceza ayaklarına kadar geldi
Trabzon’da kısıtlamada açık olan kafeye, polisler baskın yaptı. İçeride bulunan kızlı erkekli grup, Balkondan balkona atlayarak kaçışları cep telefonu kamerasına yansıdı. Kimlikleri tespit edilen 7 kişiye korona virüs tedbirlerini ihlal etmekten 22 bin lira ceza uygulandı ve evlere yollandı.

DHA''da yer alan habere göre, Ülke genelinde yeni tip korona virüs salgını kapsamında uygulanan ‘tam kapanma’ sürecine uymayan işletmelere ceza kesiliyor. Trabzon’da kısıtlamada açık olan kafeye yapılan polis baskınında 7 kişiye para cezası uygulandı.

YAN BALKONA KAÇTILAR

Kemerkaya Mahallesi''nde salgın tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen müşteri alıp, maske ve mesafe kurallarının ihlal edildiği kafeye, ihbar üzerine dün polis ekipleri geldi. Polisin geldiğini gören bir grup genç, kafenin arka sokağa bakan balkonundan yan binada balkona geçerek kaçmaya çalıştı.

KAMERALARA YANSIDILAR

Kafedeki gençlerin balkondan balkona kaçış anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kafedeki gençlerin, sırayla balkondan kaçma anları görülürken, bir kişinin de "Çekmeyin, sakın yayınlamayın" dediği duyuluyor.

PARA CEZASI UYGULANDI

Bu arada kimlikleri tespit edilen 7 kişiye salgın tedbirleri ihlalden toplam 22 bin lira ceza kesildi, cezalar evlere yollandı.