Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-1 (Maçın özeti)

Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-1 (Maçın özeti)
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Bordo mavililer, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Fenerbahçe'de Gustavo maçın son saniyelerinde gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı ve Fenerbahçe maçı 10 kişi tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasının en kritik mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Bordo mavililer, maçın hemen başında geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazandı. Medical Park Stadı’nda müthiş bir mücadelenin sergilendiği maçta karşılıklı bir çok pozisyon kaçtı.

Karşılaşmanın hemen ilk dakikasında Fenerbahçe golü atan taraf oldu. 45. saniyede Garry Rodrigues'in sağ kanattan taşıdığı top sonrası penaltı noktasına verdiği pasta Max Kruse, net bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakikalar 15’i gösterdiğinde ise Trabzonspor beraberliği yakaladı. Ekuban'ın sol kanattan içeri yaptığı ortada Alexander Sörloth, topu kontrol eder etmez yaptığı vuruş sonucunda takımına beraberliği getirdi.

Bordo mavililer, 32. dakikada ise skoru 2-1’e getirdi. Sosa'nın sol kanattan yaptığı ortada Gaston Campi, ceza sahası içinde topu kafayla altı pasa çevirirken altı pas içinde Novak'ın kafa vuruşu ile Trabzonspor, üstünlüğü yakaladı.

42. dakikada Trabzonspor'da Pereira'nın sağ çizgiden yaptığı ortada Sörloth'un altı pastaki kafa vuruşu üst direğe çarparak dışarı gitti.

43. dakikada Fenerbahçe, bu kez çok tehlikeli geldi. Isla'nın savunma arkasına attığı topta Vedat Muriç'in altı pasın sağ çaprazından yaptığı vuruşu Uğurcan Çakır, kornere yolladı.

45. dakikada Fenerbahçe, gole çok yaklaştı! Vedat Muriç'in pasında ceza sahası içi altı pasın sağ çaprazında Tolga Ciğerci, kaleci Uğurcan'la karşı karşıya kaldı. Şut çekmekte geç kalan Tolga'nın vuruşunu kaleci Uğurcan çıkardı.

Maçın ilk yarısı Trabzonspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonra erdi.

72. dakikada Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Sosa'ya yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü ve önümüzdeki hafta oynanacak Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü.

74. dakikada Deniz Türüç'ün sol kanattan yaptığı ortada Vedat Muriç, penaltı noktası üzerinden kafa vuruşunu yaparken top Uğurcan'ın ellerinde kaldı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Trabzspor, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

İlgili Haberler